Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Конференція «30 років інформаційного моделювання в CREDO»

НАЙПОТУЖНІША ювілейна конференція «30 років інформаційного моделювання в CREDO»

об’єднає професіоналів багатьох галузей!

Протягом двох днів з 27 по 28 листопада у м. Київ ми збираємо в одному місці усіх небайдужих до новітніх технологій: проектувальників, геодезистів, геологів, будівельників, експертів, землевпорядників, картографів, науковців, викладачів, усіх тих, хто прагне розвиватися та йти у майбутнє разом із інноваціями!

27 листопада провідні фахівці компанії «CREDO-DIALOGUE» виступлять на тематичних секціях «Геодезія», «Проектування», «Геологія» і «Гірництво». Місце проведення – вул. Хрещатик 7/11

28 листопада - майстер-клас по обробці даних лазерного сканування для проектно-вишукувальних завдань в CREDO 3D СКАН з проектуванням ремонту на хмарі точок. Місце проведення – ДП «ДерждорНДІ»

Що дасть Вам участь у заході:

  • Мотивацію для досягнення успіху у своїй галузі, знайомства, обмін досвідом і знаннями, переговори із майбутніми партнерами
  • Новий рівень інженерних вишукувань в структурі BIM-технологій. Формування єдиної інформаційної моделі території
  • Міцні зв’язки, формування професійного співтовариства однодумців для втілення самих амбітних ідей!

Усіх гостей чекають приємні бонуси та спеціальні пропозиції!

1. Для "старих" клієнтів - принеси ключ Stealth зі "старою" системою CREDO, та отримай будь-яку нову натомість за ціною річної базової підписки. Ціна підписки вираховується від вартості нової системи. У ПОДАРУНОК Ви отримуєте-річну базову підписку на ту систему, яку купуєте. Бонус діє до кінця 2019 року.

2. Для нових клієнтів CREDO - знижка 50% на придбання будь-якої системи, плюс річна Базова Підписка в подарунок. Бонус діє до кінця 2019 року.

3. Для наявних клієнтів CREDO - покупка нового ПЗ зі знижкою 30%, плюс річна Базова Підписка в подарунок. Бонус діє до кінця 2019 року.

4. Принеси LPT ключ CREDO і отримай можливість придбати нове ПЗ з ексклюзивною знижкою до кінця 2019 року.