Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Нова масштабна грантова програма та форум Креативна Україна

Блискавка – програма House of Europe стартувала!

Програма надаватиме гранти та підтримку професійних обмінів між Україною та ЄС для секторів культури й креативних індустрій, освіти, медицини, соціального підприємництва, роботи з молоддю та медіа.

В межах House of Europe вже відкрито 11 конкурсів – гранти міжнародної співпраці та мобільності, інфраструктурні гранти, грантова програма перекладів, набір учаників для навчальних поїздок та тренінги для креативних підприємців Creative Enterprise Ukraine. Переходьте на сайт, щоб дізнатися про всі умови та дедлайни, а також підписуйтеся на розсилку новин на сайті та соціальні мережі програми, аби не пропускати оновлень.
Програма House of Europe фінансується Європейським Союзом та реалізується Гете Інститутом у партнерстві з Британською Радою, Чеським Центром та Французьким Інститутом.

Візьміть участь в обговоренні державної політики у сфері креативних індустрій

Culture Bridges підтримує міжнародний форум «Креативна Україна», який організовує Міністерство культури, молоді та спорту. 14-15 листопада представники сектору креативних індустрій, органів влади та міжнародні експерти обговорять шляхи формування державної політики щодо креативної галузі, а ви маєте нагоду взяти участь у цій дискусії.

Тема форуму цьогоріч – інтеграція іновацій та використання технологій для надання рівного доступу до культури. В межах заходу також відбудуться презентації останніх тенденцій розвитку дизайну, моди, книговидавництва та аудіовізуального сектору, буде проведено бізнес-консультації та практичні воркшопи із залученням міжнародних експертів.