Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

V МІЖНАРОДНА НАУКОВА КОНФЕРЕНЦІЯ "ВИСОКІ ТЕХНОЛОГІЇ. БІЗНЕС. ТОВАРИСТВО"

Шановні колеги,
 Міжнародна наукова конференція "ВИСОКІ ТЕХНОЛОГІЇ. БІЗНЕС. ТОВАРИСТВО"відбудеться з 09 по 12 березня, 2020 року в зимовому курорті" Боровець "- Болгарія як широкоспектрально науково-технічний захід, що включає три основні тематичні
напрямки. Ці напрямки взаємопов'язані і розкривають сутність виникнення та розвитку високих технологій і створення одного нового суспільства.

Ми запрошуємо вчених і дослідників представити перед академічним товариством і перед представниками промисловості результати своїх досліджень і опублікувати їх в міжнародних наукових журналах, що випускаються Науково-технічним товариством машинобудування.

Ми запрошуємо фірми шляхом своїх презентацій в конферентних засіданнях і реклам в конферентних матеріалах представити свої високотехнологічні продукти і послуги, які пропонуються на ринку.

 Ми сподіваємося, що Міжнародна наукова конференція "ВИСОКІ ТЕХНОЛОГІЇ. БІЗНЕС. ТОВАРИСТВО" буде місцем зустрічі та дискусій вчених різних наукових напрямків, охоплених викликом перетворити новаторські ідеї в продукти і послуги, які
створюють зростання і робочі місця і будують справедливе, екологічне та високотехнологічне суспільство.

Програма конференції надасть Вам можливість знайти нових друзів ,  можливість відпочити, розважитися і доторкнутися до чарівності прекрасної зими в горах.

Проф. дтн, д-р хон. кауза Георгі Попов,
Голова Науково-технічного товариства машинобудівників Болгарії,
Голова Міжнародного програмного комітету

Приєднані файлиРозмір
pryglashenye_ru_vt20.pdf264.61 KB