Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології»

Запрошуємо студентів закладів вищої освіти взяти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Інноваційні ресторанні технології», який проводиться за напрямом: «Інноваційні та ресурсоощадні технології харчової продукції». Конкурс відбудеться у жовтні – листопаді 2019 року.
Проведення конкурсу передбачено в два етапи:
І етап – до 18 листопада учасники, які виявили бажання взяти участь у Конкурсі, подають свої роботи на розгляд конкурсній комісії закладу, де вони навчаються. Конкурсна комісія закладу відбирає не більше двох кращих наукових робіт та подає до КНТЕУ для участі у другому турі Конкурсу.
До 18 листопада ЗВО направляють відібрані наукові роботи (текстову частину, в якій дані про автора та наукового керівника, найменування ЗВО замінюють шифром (шифр – не більше двох слів) та заявку на участь (дод. 1) на поштову адресу: Україна, 02156, м. Київ, вул. Кіото, 19, КНТЕУ та на електронну адресу Конкурсу studinnov2019@ukr.net.
II етап відбудеться 21 листопада, полягає в оцінюванні роботи конкурсною комісією (журі) на підставі публічного захисту під час проведення фіналу конкурсу в КНТЕУ.
Учасник, направляючи заявку, тим самим підтверджує, що наведені у наукової роботі відомості не містять комерційної та іншої таємниці і є власною розробкою, а також дає свою згоду на надання інформації про роботу третім особам, розміщення фрагментів робіт на інтернет-сторінках, в інформаційних виданнях, а також шляхом публікації робіт з обов'язковим зазначенням автора або авторського колективу.
Матеріали із виявленими фактами плагіату, порушенням правил вимог оформлення до друку не прийматимуться.

Приєднані файлиРозмір
Інформаційний лист574.42 KB