Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

XХІ Всеукраїнська наукова конференція молодих учених «Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених»

Запрошуємо взяти участь у роботі XХІ Всеукраїнської наукової конференції молодих учених «Актуальні проблеми природничих і гуманітарних наук у дослідженнях молодих учених», яка відбудеться 18-19 квітня 2019 року в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

До участі в конференції запрошуються студенти вищих навчальних закладів, аспіранти, молоді науковці віком до 35 років, докторанти та доктори наук віком до 40 років, чия діяльність стосується тематики конференції.

Робочі мови конференції: українська, російська, англійська.

Для участі в конференції необхідно до 10 березня 2019 року надіслати (подати) до оргкомітету:

  • матеріали доповіді (загальний обсяг не більше 3 сторінок);
  • завізований відгук наукового керівника або завідувача кафедри (відсканований);
  • квитанцію про оплату (відсканована).

Матеріали на конференцію необхідно надсилати за адресою: Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького, Рада молодих учених, бульвар Шевченка, 81, м. Черкаси, 18000 з обов’язковою вказівкою «Раді молодих учених на конференцію».

Організаційний внесок для студентів, аспірантів і молодих учених – 120 грн​ (за умов отримання збірника; для студентів, аспірантів і молодих учених – 60 грн (за умов отримання pdf-версії збірника).

 

Контактна інформація:

Номер(и) телефону:

(097) 584-96-15 (Зачосова Наталія Володимирівна)

(093) 000-23-70 (Зорочкіна Тетяна Сергіївна)

Приєднані файлиРозмір
Інформаційний лист206 KB