Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

IX молодіжна наукова конференція «СУСПІЛЬСТВО, ДОВКІЛЛЯ І ЗМІНА КЛІМАТУ»

Шановні студенти, аспіранти, науковці, дорогі колеги! 
 
Запрошуємо взяти участь у  4-й молодіжній науковій конференції «СУСПІЛЬСТВО, ДОВКІЛЛЯ І ЗМІНА КЛІМАТУ» , яка відбудеться 3-4 квітня  2020 р.  в Національному університеті Києво-Могилянська Академія 
 
Цілі Конференції – презентація та обговорення результатів наукових досліджень екосистем в умовах антропогенного навантаження та зміни клімату; обмін досвідом у сфері екологічного управління та бізнесу, екологічної політики та освіти; розвиток партнерства і співробітництва. 
 
Програма Конференції включатиме пленарне та секційні засідання, екологічні ігри, екологічні Workshops, Open Space заходи та творчий вечір. 

Робочі мови Конференції:  українська, англійська   
 
Тематичні напрями роботи секцій: 
 

 Еволюція екосистем в умовах антропогенного навантаження та зміни клімату

 Збереження біорізноманіття та екосистем

 Екологічні інновації для сталого розвитку (з фокусом на зелений бізнес, поводження з відходами, екологічні продукти, екологію поселень)

 Екологічне управління та формування екологічної культури населення 
 
Тематичні напрями роботи Open Space зони будуть визначені відповідно до вказаних інтересів у поданих заявках, але з фокусом на екологічні інновації.

 Заявки на участь у Конференції (формат заявки за посиланням на гуглформу), тези доповіді та розширені варіанти доповідей у вигляді статей в електронній формі просимо надсилати на адресу Оргкомітету до 15 березня 2020 року (NaUKMA.Ecology@gmail.com). Увага!!! Для подачі заявки на участь у конференції просимо Вас до 5 березня 2020 р. заповнити та надіслати електронну форму за посиланням:  https://forms.gle/YB8p6msxFrhyR7yj6  
 

Приєднані файлиРозмір
konferenciya.pdf399.62 KB