Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Міжнародна наукова конференція "INDUSTRY 4.0"

Шановні колеги,

Перед людством стоїть найбільший виклик за час його існування. Людство вступає в "Industry 4.0", де фізичний світ з'єднується з віртуальним. Інформаційні технології, телекомунікації та виробництво зливаються, а в той же час засоби виробництва стають все більш незалежними. Все ще неможливо точно сказати, як будуть виглядати «розумні фабрики» майбутнього.

Вчені всього світу і всіх наукових областей покликані шукати відповідь на тисячі викликів "Industry 4.0".

П'ята Міжнародна наукова конференція "Industry 4.0", відбудеться з 24 по 27 червня, 2020 року в місті Варна - Болгарія.

Ми запрошуємо вчених і дослідників представити перед академічною спільнотою і перед представниками промисловості результати своїх досліджень і опублікувати їх в міжнародних наукових журналах, що видаються науково-технічним союзом машинобудування.

Ми запрошуємо фірми своїми презентаціями на засіданнях Конференції та рекламами представити свої високотехнологічні продукти і послуги, які пропонують на ринку.

Ми сподіваємось , що Міжнародна наукова конференція "Industry 4.0" стане місцем зустрічі та дискусій вчених різних наукових напрямків, охоплених викликами майбутнього.

Програма Конференції надасть Вам можливість здобуття нових друзів і ідей, можливість відпочити, розважитися і ознайомитися з культурними, історичними та природними пам'ятками узбережжя Чорного моря.

Тематичні напрямки: 
Технологічні основи "INDUSTRY 4.0"
Домінантні технології в "INDUSTRY 4.0"
Бізнес & "INDUSTRY 4.0"
Суспільство & "ПРОМИСЛОВІСТЬ 4.0"

Офіційна мова Міжнародної наукової конференції "INDUSTRY 4.0" - англійська.

Приєднані файлиРозмір
informaciynyy_lyst.pdf876.08 KB