Запрошуємо вас узяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність», що відбудеться 14 травня 2020 р. у Харківському державному університеті харчування та торгівлі.
Запланеовано роботу таких секцій:
- Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії.
- Інноваційні технології функціональних оздоровчих продуктів для підприємств харчової, переробної промисловості та торгівлі.
- Формування і контроль якості товарів, митні експертизи товарів.
- Інновації в науковому і практичному товарознавстві.
- Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв.
- Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування.
- Управління якістю та екологічна безпека.
- Бухгалтерський облік, аналіз і аудит.
- Сучасний стан і перспективи розвитку фінансово-кредитної системи України.
- Економіка підприємств харчування
і торгівлі. - Міжнародна економіка.
- Освіта як основа сучасного господарського розвитку.
- Маркетингові проблеми та інновації в сучасних умовах господарювання.
- Менеджмент і готельно-ресторанний бізнес.
- Наукові основи гуманітарної підготовки фахівців підприємств харчових виробництв
і торгівлі. - Управління розвитком бізнесу.
Робочі мови конференції: українська, англійська