Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

V Міжнародна конференція «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO 2020

26-29 квітня 2020 року у місті Славутичі відбудеться V Міжнародна конференція «Проблеми зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та відновлення навколишнього середовища» INUDECO 2020.   

Конференція має на меті розгляд проблем та перспектив, підвищення рівня ефективності науково-практичних досліджень, налагодження співпраці та обміну досвідом щодо зняття з експлуатації об’єктів ядерної енергетики та поводження з радіоактивно відходами та відпрацьованим ядерним паливом. 

У 2019 році учасниками конференції стали 150 представників з Данії, Іспанії, Норвегії, Сполучених Штатів Америки, України, Франції, Японії від 65 урядових та неурядових, наукових, навчальних установ. Прозвучало 90 доповідей. На полях конференції відбувся 3-й хакатон «Славутич – місто нових ідей» для молодих фахівців з ІТ-галузі та візит на промисловий майданчик Чорнобильської АЕС. 

Співорганізаторами події у 2019 році були виконавчий комітет Славутицької міської ради та Інститут проблем безпеки атомних електростанцій Національної академії наук України, безпосереднім організаційним комітетом виступило КП «Агентство регіонального розвитку» Славутицької міської ради. Партнерами конференції стали: Державне спеціалізоване підприємство «Чорнобильська атомна електростанція», Державна науково-дослідна установа  «Чорнобильський центр з проблем ядерної безпеки, радіоактивних відходів та радіоекології», Славутицька філія Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського», Інститут проблем математичних машин і систем Національної академії наук України, Відокремлений підрозділ державного підприємства «НАЕК Енергоатом» «Атомремонтсервіс», Консорціум «NOVARKA», компанія «Digital Data Pro». 

Оргкомітет INUDECO 2020 оголошує у 2020 році наступні теми відкритих дискусій: 
- Чорнобильська АЕС та Об’єкт «Укриття» (поводження з радіоактивними відходами та відпрацьованим ядерним паливом, реалізація проекту перетворення об’єкта «Укриття» на екологічно-безпечну систему).  –    Атомна енергетика та нова генерація (ремонтно-технічне обслуговування АЕС, зняття з експлуатації атомних електростанцій, інформаційні технології на об’єктах критичної інфраструктури).  –    Від катастрофи до нового життя (реабілітація, реінтеграція територій та соціальна адаптація населення, використання нетрадиційних та відновлювальних джерел енергії).  В рамках конференції 26-28 квітня 2020 року за традицією пройде 4-й хакатон «Місто нових ідей», посилання для реєстрації https://forms.gle/CrrVEetc94y16iYv8   

Офіційні мови конференції: українська, англійська.  Тези доповідей надсилаються учасниками Конференції на електронну адресу оргкомітету inudeco2018@gmail.com до 15 березня 2020 року. 

Приєднані файлиРозмір
informaciynyy_lyst.pdf592.21 KB