Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

XVI Генеральна конференція МАУ 2020

Актуальність та значення університетів для майбутнього суспільства
3-6 листопада 2020 р., Дублін, Ірландія
 
Міжнародна асоціація університетів (IAU) із задоволенням розпочинає конкурс пропозицій на 16-ту Генеральну конференцію МАУ, яка відбудеться в Університетському коледжі Дубліна (UCD) в Ірландії. Він буде присвячений темі «Актуальність та значення університетів для майбутнього суспільства».
 
2020 рік - це особливий рік для МАС, оскільки він святкує своє 70-річчя! Досягнення цієї віхи - це привід озирнутися на роль вищої освіти та її розвиток з часом, зрозуміти та ввести в перспективу різні зміни та обговорити, як університети можуть сприяти формуванню майбутнього.
 
На конференції будуть вивчені основні виклики, з якими стикаються університети або повинні вирішити їх, щоб залишатися актуальними в суспільстві сьогодні та завтра. У той час як пленарні засідання створюватимуть сцену для представлення більш широкого бачення майбутнього вищої освіти, сеанси розбиття слугуватимуть як інтерактивні сесії, присвячені конкретним аспектам перспектив вищої освіти. Як глобальний голос вищої освіти, МСА має на меті створити інклюзивний діалог та об'єднати різні точки зору з усього світу.

 

 

Приєднані файлиРозмір
konferenciya.pdf682.68 KB