Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Вібраційні стекери подачі печива

Призначені для формування і подачі печива типу “пальчик” моношаром з певним проміжком на технологічне обладнання для його глазурування.

Технічні характеристики

Робочий діапазон амплітуд коливань  – 0,1-4,0 мм
Робоча частота коливань –  12 Гц
Габаритні розміри стекера:
- ширина – 1080 мм
- довжина – 1200 мм
- висота – 1150 мм
Маса – 42 кг
Характеристика приводу стекера:
потужність електродвигуна приводу деки – 0,37 кВт
- потужність електродвигуна приводу щіток – 0,25 кВт
- частота обертання щіток –  60 об/хв
- напруга – 380 В
- частота – 50 Гц

Основні переваги: 

легкість налагоджування;

можливість змінювати швидкість транспортування;

Вирішує проблеми: 

автоматизації процесу транспортування виробів.

Пропонуємо: 

технологію, готовий виріб.

Керівник наукової розробки: 
канд. техн. наук, доцент Боровець Володимир Михайлович
Тематика розробки: 
Галузеве машинобудування
Сфера застосування: 
харчова промисловість
food industry
Пропозиція: 
продаж технології
продаж готового виробу
sale of the technology
sale of finished product