Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Обладнання переробних і харчових виробництв

8.133.03 Обладнання переробних і харчових виробництв
Кваліфікація: Магістр з обладнання переробних і харчових виробництв
Рік вступу: 2016
Тривалість програми: 1,5 роки
Кількість кредитів: 90 кредитів ЄКТС
Рівень кваліфікації відповідно до Національної рамки кваліфікацій, Європейської рамки кваліфікацій для навчання впродовж життя: Другий (магістерський) рівень, сьомий рівень НРК, другий цикл РК-ЄПВО
Галузь знань: Механічна інженерія
Особливі умови вступу:
Конкретні механізми визнання попереднього навчання: За умови, що попередній рівень отримано в іншій країні, необхідна нострифікація, яка проводиться Львівською політехнікою. Механізмів визнання неформальної та інформальної освіти-нема.
Вимоги та правила щодо отримання кваліфікації, вимоги щодо виконання навчальної програми:
Характеристика освітньої програми:
Набуті компетентності:
– моделювання технічних систем;
– проведення експериментальних досліджень в системах з об'єктами логічного обладнання;
– застосування математичних методів планування та обробки результатів експериментів;
– наукове обґрунтування ефективних систем експлуатації обладнання та їх оптимізація;
– формування проблемних питань певних дисциплін;
– розроблення методичних матеріалів та посібників;
– засвоєння нових знань по прогресивних технологіях та їх застосування.
– дослідницька робота по вдосконаленню та побудові техпроцесів переробних і харчових виробництв та складання машин і механізмів;
– організаційно-технічне забезпечення експлуатації машинобудівних комплексів;
– забезпечення проведення навчального процесу по профільних дисциплінах спеціальності;
– ефективне комунікаційне взаєморозуміння, обґрунтування рішень та адаптація діяльності організацій до вимог та умов споживача.
– математичне та технічне обґрунтування нових принципів побудови технологічних процесів механічного оброблення та складання машин;
– проведення експериментальних досліджень в галузі переробних і харчових виробництв;
– обґрунтування та розробка вимог до технологічних систем машинобудування;
– науково-технічне забезпечення експлуатації та ремонту обладнання машинобудування;
– науково-технічне та методико-дидактичне забезпечення навчального процесу.
Форма навчання: денна
Академічна мобільність:
Практика/стажування:
Керівник освітньої програми, контактна особа:
Професійні профілі випускників:
Доступ до подальшого навчання:
Інші особливості програми:
Інститут: Інститут інженерної механіки та транспорту