Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
Проектування, частина 5 (курсовий проект)
Спеціальність: Дизайн
Код дисципліни: 6.022.00.O.70
Кількість кредитів: 3
Кафедра: Дизайн та основи архітектури
Лектор: доц. Лисенко Ольга Юріївна, доц. Франків Роман Богданович, доц. Мільчевич Сергій Іванович, ст. викл Квасниця Роксолана Богданівна, ст. викл. Штець Віктор Олексійович, ас. Дубова Маріанна Юріївна,
Семестр: 7 семестр
Форма навчання: заочна
Результати навчання:
• вміти досліджувати вихідні матеріали до проектування та працювати із аналогами.
• оволодіти практичними навиками створення піктограм, логотипів та елементів фірмового стилю.
• оволодіти практичними навиками і моделювання тривимірного простору та пов'язання його із специфікою.
• вміти створювати зручні та інформативні матеріали що демонструють суть та обсяги виконаного проекту.
• оволодіти вміннями безсторонньої оцінки власних та конкуруючих проектів та відповідним термінологічним і понятійним апаратом.
• оволодіти практичними навиками створення піктограм, логотипів та елементів фірмового стилю.
• оволодіти практичними навиками і моделювання тривимірного простору та пов'язання його із специфікою.
• вміти створювати зручні та інформативні матеріали що демонструють суть та обсяги виконаного проекту.
• оволодіти вміннями безсторонньої оцінки власних та конкуруючих проектів та відповідним термінологічним і понятійним апаратом.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
пререквізити:
Композиція,
Інженерна графіка
Проектна графіка
Історія дизайну, частина 1
Історія дизайну, частина 2
Проектування, частина 1
Проектування, частина 2
Проектування, частина 3
Проектування, частина 4
Композиція,
Інженерна графіка
Проектна графіка
Історія дизайну, частина 1
Історія дизайну, частина 2
Проектування, частина 1
Проектування, частина 2
Проектування, частина 3
Проектування, частина 4
Короткий зміст навчальної програми:
Розробка об'ємно-просторового вирішення інтер'єру тематичного ресторану з елементами обладнання.
Рекомендована література:
1. Fischer Joachim. Cafe & Restaurant Design – teNeues Publishing Group, Te Neues Publishing Company, 2005. – 400 р.
2. Susan J.Slotkis. Foundation of interior design. London, Laurence King Publishing Ltd. 2006
3. Cristina del Valle. New Bars & Restaurants. - Harper Design International, 2004. – 329 р.
4. Narelle Yabuka, Kelley Chang. Hip Entertaining: Bars & ResTaurants. – Rockport, 2005. – 192 р.
1. Fischer Joachim. Cafe & Restaurant Design – teNeues Publishing Group, Te Neues Publishing Company, 2005. – 400 р.
2. Susan J.Slotkis. Foundation of interior design. London, Laurence King Publishing Ltd. 2006
3. Cristina del Valle. New Bars & Restaurants. - Harper Design International, 2004. – 329 р.
4. Narelle Yabuka, Kelley Chang. Hip Entertaining: Bars & ResTaurants. – Rockport, 2005. – 192 р.
Методи і критерії оцінювання:
• поточні контролі та завдання (30%)
• підсумковий курсовий проект (70%)
• підсумковий курсовий проект (70%)