Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
ОсвітаКаталог освітніх послуг
Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів
Навчальна дисципліна
Практика за темою магістерської кваліфікаційної роботи
Спеціальність: Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів
Код дисципліни: 7.161.08.O.26
Кількість кредитів: 12
Кафедра: Органічна хімія
Лектор:
Семестр: 3 семестр
Форма навчання: заочна
Результати навчання:
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Короткий зміст навчальної програми:
Рекомендована література:
Методи і критерії оцінювання: