Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
Проектування підприємств харчових та переробних виробництв
Спеціальність: Обладнання переробних і харчових виробництв
Код дисципліни: 7.133.03.E.36
Кількість кредитів: 5
Кафедра: Проектування та експлуатація машин
Лектор:
Семестр: 2 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання:
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Короткий зміст навчальної програми:
Рекомендована література:
Методи і критерії оцінювання:
Проектування підприємств харчових та переробних виробництв (курсовий проект)
Спеціальність: Обладнання переробних і харчових виробництв
Код дисципліни: 7.133.03.E.38
Кількість кредитів: 3
Кафедра: Проектування та експлуатація машин
Лектор:
Семестр: 2 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання:
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Короткий зміст навчальної програми:
Рекомендована література:
Методи і критерії оцінювання: