Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
Проектування інтер'єру (курсова робота)
Major: Дизайн
Code of Subject: 7.022.01.E.23
Credits: 3
Department: Дизайн та основи архітектури
Lecturer: ст.викладач Квасниця Роксоляна Богданівна
Semester: 1 семестр
Mode of Study: денна
Learning outcomes:
розуміти: призначення і місце курсу «Проектування інтер’єру» в загальній системі професійної підготовки дизайнера; суть - специфіки проектування громадських інтер’єрів та інтер’єрів виробничої сфери;
знати: основи суміжних інженерних дисциплін, основні засади дизайну громадських інтер’єрів та приміщень виробничої сфери;
вміти: на практиці застосовувати набуті знання, графічно виконувати проекти інтер’єрів, використовуючи сучасне комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, необхідне для фахового виконання проекту.
знати: основи суміжних інженерних дисциплін, основні засади дизайну громадських інтер’єрів та приміщень виробничої сфери;
вміти: на практиці застосовувати набуті знання, графічно виконувати проекти інтер’єрів, використовуючи сучасне комп’ютерне обладнання та програмне забезпечення, необхідне для фахового виконання проекту.
Required prior and related subjects:
(пререквізити і кореквізити)
• Дизайн архітектурного середовища
• Проектування
• Типи будинків та архітектурних конструкцій
• Комплексне проектування
• Дизайн архітектурного середовища
• Проектування
• Типи будинків та архітектурних конструкцій
• Комплексне проектування
Summary of the subject:
Виконання курсового проекту
Графічна частина та пояснювальна записка
На вибір студента обрати громадський або виробничого призначення об’єкт. Розробити дизайн інтер’єру враховуючи функціонально-технологічні фактори в облаштуванні приміщень.
Recommended Books:
1. Бхаскаран Л. Дизайн и время. Стили и направления в современном искусстве и архитектуре / Лакшми Бхаскаран – СПб, : Арт-родник, 2007. -256 с.;
2. Интерьеры общественных зданий Украины. К.: Будивэльник, 1975. – 144с.
3. Курліщук Б.Ф. Проектування інтер’єрів житлових і громадських споруд: Навч. посібник. – К., 1995.
4. Минервин Г.Б. Основы проектирования оборудования для жилых и общественных зданий: Учеб. Пособие. – М., 1985.
5. Херриот Л.1000 стилей ресторанов, баров, кафе. Креативная концепція от логотипа до Стиля / Люк Херриот. / Перевод с англ..- М.:РИП-Холдинг, 2007.- 320 с.
2. Интерьеры общественных зданий Украины. К.: Будивэльник, 1975. – 144с.
3. Курліщук Б.Ф. Проектування інтер’єрів житлових і громадських споруд: Навч. посібник. – К., 1995.
4. Минервин Г.Б. Основы проектирования оборудования для жилых и общественных зданий: Учеб. Пособие. – М., 1985.
5. Херриот Л.1000 стилей ресторанов, баров, кафе. Креативная концепція от логотипа до Стиля / Люк Херриот. / Перевод с англ..- М.:РИП-Холдинг, 2007.- 320 с.
Assessment methods and criteria:
Протягом семестру студент може набрати до 30 балів (30 балів – виконання клаузури). На заліку – максимально 70 балів. Для допуску до заліку студент повинен набрати за результатами поточного контролю не менше 10 балів.
Пояснювальна записка – до 5 балів
Проектна частина – до 60 балів
Захист роботи – до 5 балів
Загальна сума – до 70 балів
Пояснювальна записка – до 5 балів
Проектна частина – до 60 балів
Захист роботи – до 5 балів
Загальна сума – до 70 балів