Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Міжнародна літня школа україністики «Крок до України 2018» у Львові

Міжнародна літня школа україністики «Крок до України» у Львові – це чудова можливість вивчити українську мову, поглибити свої знання з української культури, весело і цікаво провести час у чарівному і неповторному місті Львів у колі нових друзів. Навчальний курс триватиме 2 тижні – з 16 до 29 липня 2018 року.

Організатор Школи – Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» – запрошує до участі студентів, науковців, дослідників та всіх, хто зацікавлений у вивченні української мови і культури. Слухачами літньої школи «Крок до України» можуть бути носії різних мов, з різними базовими знаннями української мови, які на момент проведення школи досягли 18 років.

У літній школі «Крок до України» на учасників чекають такі події.

  • Інтенсивний курс української мови
    Двотижнева програма тривалістю 40 годин, яка передбачає вивчення української мови на початковому, середньому або високому рівні відповідно до результатів тесту, який учасники проходять у перший день школи.
  • 10 культурно-мистецьких заходів
    Екскурсії, майстер-класи та тренінги з народознавства, перегляд українських фільмів, відвідування театрів та музеїв сформує у Вас враження про сучасну Україну.
  • Виїзні мандрівки
    Відвідання знакових для української історії та культури місць, які допоможуть краще пізнати Україну.

Після завершення Школи її учасники отримають сертифікат про проходження курсу на визначеному рівні, а також матимуть реалізований проект.

Щоб зголоситися до участі у Школі, необхідно до 15 травня 2018 року заповнити онлайн-анкету.