Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

ХІІІ Міжнародна літня школа україністики МІОКу «Крок до України» відбудеться в режимі онлайн

18 травня 2020, 10:32
МІОК Львівської політехніки

Нові виклики зумовлюють нові формати роботи. У зв’язку з пандемією Міжнародний інститут освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка» (МІОК) переводить ХІІІ Міжнародну літню школу україністики «Крок до України» у режим онлайн. Школа відбуватиметься 13–26 липня 2020 року.

МІОК має великий досвід проведення літніх шкіл україністики офлайн. Щороку – одна, а то й кілька шкіл у Львові, чи на виїзді, зокрема в Казахстані та Аргентині. Слухачами літніх шкіл «Крок до України» були студенти, науковці, дослідники, дипломати із 24 країн: Франції, Польщі, Білорусі, Аргентини, Казахстану, Німеччини, Словаччини, Румунії, Сербії, Киргизстану, Росії, Болгарії, США, Хорватії, Чехії, Грузії, Молдови, Туреччини, Канади, Великої Британії, Алжиру та Словенії.

Цьогоріч на літню школу україністики «Крок до України» офлайн зареєструвалися учасники із Швейцарії, Аргентини, Німеччини, Польщі, Нової Зеландії, Литви, Румунії, Туреччини, Фінляндії, Білорусі та Лівану. Однак пандемія і карантин змусили нас переформатувати роботу Школи. Тому ми продовжили термін реєстрації до 3 червня 2020 року і запрошуємо стати слухачами онлайн-школи усіх, хто бажає вивчити українську мову і досяг 16-річного віку. Щоб зголоситися потрібно заповнити реєстраційну форму.

Що пропонує ХІІІ Міжнародна літня школа україністики МІОКу «Крок до України» в режимі онлайн? Це 2 тижні інтенсиву з вивчення української мови як іноземної відповідно до рівнів володіння мовою: початковий (А1–А2), середній (В1–В2), високий (С1–С2). Щоденні заняття у малих групах (до 4 осіб; тривалість 90 хв.), щоденна розмовна практика з носієм мови (тривалість 45 хв.), дискусійні розмовні клуби вихідного дня (тривалість 90 хв.), дві опції графіку занять (за українським часом): з 10:00 та з 16:00, індивідуальні заняття (додаткова опція).

За додатковою інформацією звертайтеся до організаторів на e-mail steptoukraine@gmail.com.