Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Із нагоди десятиліття проведення I Міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик МІОК розпочинає акцію

1 квітня 2020, 17:35
Міжнародний інститут освіти, культури і зв'язків з діаспорою

Із нагоди десятиліття проведення I Міжнародного конкурсу українського романсу імені Квітки Цісик (2-3 квітня 2010) МІОК розпочинає акцію #слухай_українське_знай_найкращих.

2010 року МІОК виступив співорганізатором події, яка фактично змінила траєкторію руху щодо поширення знань про нашу легендарну землячку, уродженку США, талановиту вокалістку, номінантку на «Оскара» і «Греммі» в категорії «contemporary folk», і скерувала її у культурний простір України. Конкурс відбувся у межах українсько-американського проєкту «Незабутня Квітка», ідейним натхненником та продюсером якого став його директор Алекс Гутмахер.  У конкурсі взяли участь українські вокалісти з 8 країн світу; виконавців оцінювало авторитетне журі, до складу якого ввійшли Ніна Матвієнко (голова), Кирило Стеценко та інші відомі діячі культури! Гранпрі   здобула вже сьогодні зіркова Оксана Муха.

Детальніше про Конкурс читайте ТУТ

Слухай музичну добірку Квітки.

Слухай пісні Квітки у виконанні Оксани Мухи.

Долучайся зі своїми пропозиціями, посиланнями, коментарями.

Рекомендуй альбоми Квітки Цісик  ресторанам, готелям, нехай її голос лунає у громадському транспорті,  на  вечірках та дискотеках, поширюй її пісні в молодіжних середовищах!