Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Стартує новий конкурс на здобуття індивідуальних стипендій для студентів ІХХТ у межах проєкту «До вершин з ROSHEN»

30 липня 2020, 16:55
Портал можливостей

У межах проєкту «До вершин з ROSHEN» стартує новий конкурс на здобуття індивідуальних стипендій для найкращих студентів Інституту хімії та хімічних технологій.

Прийом документів розпочинається з 31 липня 2020 року і триватиме до 20 серпня 2020 року.

 Для подачі документів ознайомтесь уважно з оновленим Положенням та використовуйте оновлені шаблони додатків, що подані у додатках допису.

 20 серпня 2020 року для участі у Конкурсі слід надіслати на електронну пошту ixxt.dept@lpnu.ua такий пакет документів:

  1. Додаток 1а, заповнений у форматі XLS. Цей додаток не потрібно сканувати і роздруковувати, а заповнити лише необхідну інформацію на Листі 1! Студентам в Додатку 1а слід заповнити дані академічної успішності у вигляді показника семестрового рейтингу за минулий семестр (дані по ІХХТ наведено на сайті – слід брати показник «Семестрового рейтингу», не плутати із «Рейтингом успішності», що включає наукові та громадські здобутки!).
  2. Додаток 1б, у форматі PDF – заповнений, підписаний (підписати повинен претендент і завідувачу профільної кафедри) та відсканований. Студентам, що не мають наукових здобутків, проте хочуть прийняти участь у конкурсі – надсилати Додаток 1б необов’язково!
  3. Додаток 2 (тільки для викладачів), у форматі PDF, заповнений, підписаний (підписати претенденту і завідувачу профільної кафедри) та відсканований.
  4. Необхідно назвати файли іменами за зразком: «Ваше Прізвище_кафедра_(або №групи для студентів)_додаток1а», «Ваше Прізвище_кафедра_(або №групи для студентів)_додаток1б» тощо.
  5. Додатково створити папки за зразком: «Ваше Прізвище_наука» та «Ваше Прізвище_освіта» (тільки для викладачів), завантажити у папку файли-підтвердження даних у форматі PDF з додатків 1а, 1б, 2. Заархівувати папки у однойменні архіви формату .RAR або .ZIP.
  6. Надіслати файли (Додаток 1а, Додаток 1б, Додаток 2 (для викладачів) та супутні архіви із підтверджуючими документами) на електронну пошту ixxt.dept@lpnu.ua не пізніше 20 серпня 2020 року з поміткою «На конкурс «До вершин з Рошен – Ваше Прізвище – викладач (або студент)».