Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

У товаристві «Просвіта» в Аргентині пропонують під час карантину вивчати українську за матеріалами МІОК

8 квітня 2020, 10:28
За матеріалами сайту Укрінформ

В Українському культурному товаристві «Просвіта» в Аргентині рекомендують під час карантину та вимушеного перебування вдома через COVID-19 вивчати українську онлайн.

«Ми просимо всіх наших викладачів та учнів дотримуватися правил карантину та гігієнічних умов, щоб уникнути зараження. Давайте скористаємося саме цією обставиною для вивчення української мови», – йдеться у повідомленні на сторінці УКТ «Просвіта» у Facebook.

Викладачі та студенти контактують і продовжують свою діяльність. «А якщо ви ще не робите це віддалено, на цій сторінці ми допоможемо вам із інтернет-сайтами, щоб вас навчити», – зазначено у дописі.

В аргентинській «Просвіті» поділилися посиланням на освітній сайт «Крок до України», реалізований у рамках освітнього проєкту Міжнародного інституту освіти, культури та зв’язків з діаспорою Національного університету «Львівська політехніка». Також в дописі розмістили посилання на допис сторінки «Крок до України – МІОК» у Facebook, в якому запропоновано корисні матеріали для викладачів української як іноземної.