Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Випускниця кафедри політології та міжнародних відносин ІГСН продовжує навчання у Бельгії

5 травня 2020, 08:53
Кафедра ПМВ Львівської політехніки

Випускниця кафедри політології та міжнародних відносин Національного університету «Львівська політехніка» Валерія Фетісова розповіла про продовження навчання після Політехніки.

Після навчання у Львівській політехніці вона отримала стипендію від Європейського Союзу на навчання у College of Europe у Бельгії за спеціальностю European Political and Governance Studies.

Враховуючи, що попередньо вона детально не вивчала право та інституційну систему ЄС, було важко на початку, проте Валерія задоволена, оскільки за цей рік здобула багато знань та практичного досвіду.

Випускниця каже: різноманітність предметів у Політехніці допомогла у подальшому швидко адаптуватися та мати різносторонній погляд на міжнародні відносини. Окрім цього, вдячна за людей, яких тут зустріла та які ставились відповідально до навчання, таким чином мотивуючи постійно вдосконалюватись.

На жаль, було мало можливостей загалом. Порівнюючи навчання у Бельгії з найуспішнішими студентами з більш ніж з 50 країн, які брали участь у різноманітних проєктах та обмінах, студентка каже, що цю сферу треба краще розвивати в Україні. Валерія Фетісова радить теперішнім студентам сумлінно вчитися, але й водночас бути активно задіяним в ініціативах поза університетом.