Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

II Всеукраїнський студентський конкурс бізнес-проєктів «Бізнес-трамплін»

Запрошуємо студентів взяти участь у II Всеукраїнському студентському конкурсі бізнес-проєктів «Бізнес-трамплін»

Мета конкурсу - розвиток і посилення підприємницького духу студентської молоді, заохочення студентів до отримання навичок бізнес-моделювання, а також перевірка бізнес-ідей на реалістичність.

Для участі в Конкурсі запрошуються команди-учасники у складі 1-3 особи (не більше 3 команд від ЗВО).

Порядок проведення  Конкурсу та вимоги до проектів визначені в Положенні  про проведення конкурсу бізнес-проєктів «Бізнес-трамплін» 

В період з 15 вересня по 15 жовтня 2019 року учасники подають заявку на участь, опис бізнес-проєкту (текстову частину) та презентацію бізнес-проєкту в Microsoft PowerPoint на електронну адресу Конкурсу: business_tramplin2018@ukr.net. 

Учасник, направляючи заявку, тим самим підтверджує, що наведені в бізнес-проєкті відомості не містять комерційної та іншої таємниці і є власною розробкою, а також дає свою згоду на надання інформації про бізнес-проєкт третім особам (у тому числі, шляхом розміщення фрагментів робіт на інтернет-сторінках, в інформаційних виданнях, а також шляхом публікації робіт з обов'язковим зазначенням автора або авторського колективу).

I етап:  15 жовтня - 15 листопада 2019 року. Розгляд та експертиза проектів конкурсною комісією (журі конкурсу).

Оголошення результатів І етапу відбудеться 18 листопада 2019 року на офіційному сайті КНТЕУ.

II етап: 29 листопада 2019 року. Фінал конкурсу. Оцінка бізнес-проєктів конкурсною комісією (журі конкурсу) на підставі публічного захисту.

Місце проведення фіналу конкурсу: КНТЕУ, вул. Кіото, 19, м. Київ.

Студентам обов'язково мати при собі паспорт, студентський квиток. За відсутності цих документів участь в Конкурсі неможлива.  Організаційний комітет забезпечує розміщення учасників Конкурсу у гуртожитках за попереднім замовленням . Проживання та харчування під час перебування у місті Києві учасники сплачують самостійно. Про квитки на зворотну дорогу учасники Конкурсу мають потурбуватися особисто. Програмою заходів передбачено екскурсію по університету .

Після отримання повідомлення команда-фіналіст має підтвердити участь у фіналі на електронну адресу Конкурсу business_tramplin2018@ukr.net, оформити (за потребою) анкету супроводжуючих осіб та заявку на поселення .

Побажання оргкомітету Конкурсу: вказати контактну особу від Вашого закладу освіти та телефони для співпраці.

Довідки за тел.: 

 (067) 252-14-40 – Ганечко Ірина Григорівна, доцент кафедри економіки та фінансів підприємства                                                                .

(067) 710-86-34 – Рибак Руслана Іванівна, старший викладач кафедри економіки та фінансів підприємства

Приєднані файлиРозмір
informaciynyy_lyst.doc127.5 KB