Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

І Міжнародна науково-практична конференція «НАУКА. ІННОВАЦІЇ. ЯКІСТЬ»

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у І Міжнародній науково-практичній конференції «НАУКА. ІННОВАЦІЇ. ЯКІСТЬ», яка відбудеться 17 - 18 грудня 2020 року на базі кафедри фізики та методики навчання фізики Бердянського державного педагогічного університету.

Тематичні напрями та секції роботи конференції

Тематика конференції охоплює такі тематики, але не обмежується ними:

1. Загальні питання сучасного розвитку науки

Сучасні світові тенденції розвитку науки та інформаційних технологій. Наука в часи змін. Сучасні виклики гуманітарних та соціальних наук. Стратегічні пріоритети розвитку науки та освіти у ХХІ столітті. Роль науки та освіти в забезпеченні сталого розвитку.

2. Природничі та технічні науки

Моделювання фізичних процесів. Наноматеріали, нанотехнології, методи синтезу сучасних матеріалів. Сучасне матеріалознавство. Актуальні питання технічних наук та інженерії. Енергетика та енергоменеджмент. Підготовка технічних кадрів. Математичні методи у природничих та технічних науках. Хімічні технології у промисловості. Біологія та науки про життя. Сучасна фізична картина світу. Автоматизовані системи управління технологічними процесами і виробництвами. Моделювання та оптимізація складних систем. Актуальні проблеми природничої освіти.

3. Інновації, інформація та трансфер технологій

Інструменти і механізми сучасного інноваційного розвитку. Інноватика в сучасній освіті та науці: теорія, методологія, практика. Інновації в економіці, екології та енергетиці. Актуальні проблеми управління персоналом  та охорони  праці. Інноваційні математичні методи, моделі та технології в енергетиці, інженерії, екології та суміжних галузях. Методологія і методи дослідження інноваційного потенціалу високотехнологічних наукомістких виробництв. Роботи, робототехніка і штучний інтелект. Нові технології захисту інформації. Інтелектуальна власність та трансфер технологій.

4. Якість

Управління якістю і безпечністю продуктів та виробів. Забезпечення і контроль якості  інноваційних продуктів і технологій. Сучасний стан системи технічного регулювання України. Якість освіти, моніторинг якості освіти. Механізми управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств. Актуальні питання у сфері підприємництва, торгівлі та біржової діяльності. Метрологічне забезпечення якістю процесів і продукції. Вимірювання та випробування в промисловості. Якість життя. Забезпечення якості професійної підготовки майбутніх фахівців. 

Форма участі в Інтернет-конференції:  заочна (дистанційна).

Заочна участь в Інтернет-конференції передбачає сертифікат учасника та публікацію тез в електронному збірнику (за бажанням можна отримати друкований)

 Вартість участі:  Для України: 200 грн, студенти та аспіранти – 100  грн. Для учасників з інших країн: безкоштовно.

Детальну інформацію, вимоги до оформлення статей та реквізити для сплати дивитися в Інформаційному листі, що додається. 

Приєднані файлиРозмір
Інформаційний лист 236.34 KB
Application24.86 KB
SIQ_English241.96 KB
Шаблон27.12 KB
Template_eng26.53 KB