Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Всеукраїнська науково-практична конференція «Консорціуми університетів: забезпечення сталого розвитку закладів вищої освіти України та їх конкурентоспроможності»

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Консорціуми університетів: забезпечення сталого розвитку закладів вищої освіти України та їх конкурентоспроможності», яка відбудеться 22-23 квітня 2020 року на базі Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

МЕТА ПРОВЕДЕННЯ КОНФЕРЕНЦІЇ:
Організація роботи Дніпровського консорціуму університетів. Підвищення якості вищої освіти, посилення фундаментального складника навчання, розвиток наукової інфраструктури, міждисциплінарне поєднання зусиль університетів для інноваційного розвитку вищої освіти і науки, реалізація принципів університетської автономії та покращення співпраці закладів вищої освіти, наукових установ, підприємств та громадських організацій для забезпечення сталого соціально- економічного розвитку України.
 

НАПРЯМИ РОБОТИ (СЕКЦІЇ):
1. Регіональні консорціуми – осередки інтелектуальної еліти;
2. Підвищення якості вищої освіти через забезпечення конкурентоспроможності випускників ЗВО на ринку праці;
3. Розвиток спільної бази фундаментальних і прикладних наукових досліджень та інтеграція їх результатів в освітній процес.

УМОВИ УЧАСТІ В КОНФЕРЕНЦІЇ
Для участі в конференції потрібно надіслати на e-mail: consortium_conference@dnu.dp.ua такі документи (вкладеними файлами):

  •  Тези доповіді, оформлені відповідно до наведених нижче вимог.
  • Заявку на участь за запропонованою формою.
Приєднані файлиРозмір
Інформаційний лист448.53 KB