Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Розпилювач шоколадної маси

Дає змогу розпилювати розплавлений шоколад на бісквіти та драже у відкритих ємностях. Подача шоколаду до розпилювача здійснюється насосом через термоізольований рукав. Для підтримання необхідної температури шоколадної маси розпилювач оснащений нагрівною циркуляційною камерою теплої води. Розпилювання здійснюється через голчастий клапан за допомогою попередньо очищеного та нагрітого повітря. Подача необхідної кількості шоколадної маси контролюється мікропроцесорною системою керування. Гнучкий шарнір розпилювача дає змогу встановити його безпосередньо всередині дражувального барабана в необхідному положенні.

Технічні характеристики
Діаметр сопел розпилювача - 2,5мм
Робочий тиск - 0,4мПа
Напруга живлення - 220В

Основні переваги: 

легкість налагоджування;

можливість змінювати температуру нагрівання;

регулювання тривалості вприскування.

Вирішує проблеми: 

автоматизації процесу дражирування продукції.

Пропонуємо: 

технологію, готовий продукт.

Керівник наукової розробки: 
к.т.н., доц. Боровець Володимир Михайлович
Тематика розробки: 
Галузеве машинобудування
Сфера застосування: 
харчова промисловість
медицина food industries
medicine
Пропозиція: 
продаж технології
продаж готового виробу
sale of the technology
sale of finished product