Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Друга Міжнародна науково-методична конференція «Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання – забезпечення якості вищої освіти»

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас узяти участь у роботі

Другої Міжнародної науково-методичної конференції «Синергетична концепція розвитку студентоцентрованого навчання забезпечення якості вищої освіти», що відбудеться 29 травня 2020  року у Харківському державному університеті харчування та торгівлі

Планується робота секцій:

ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 «Харчові технології»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України Харківський державний університет харчування та торгівлі затверджено базовим для проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади за спеціальністю 181 «Харчові технології».

Для участі в Олімпіаді запрошуються студенти:

Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини»

Секції конференції:

  • Теоретичні аспекти та експериментальні дослідження процесів сушіння харчової сировини.
  • розробка енергоефективних сушильних апаратів.
  • Технологія сушіння харчової сировини: формування якості продукції під час теплової обробки.
  • Тепломасообмінні процеси та обладнання харчових виробництв

Всеукраїнська науково-практична конференція «Проблеми енергоефективності та якості в процесах сушіння харчової сировини»

Конференція відбудеться 1 – 2 червня 2017 р.

Секції роботи конференції:

Секція 1. Теоретичні аспекти та експериментальні дослідження процесів сушіння харчової сировини.

Секція 2. Розробка енергоефективних сушильних апаратів.

Секція 3. Технологія сушіння харчової сировини: формування якості продукції під час теплової обробки.

Секція 4. Тепломасообмінні процеси та обладнання харчових виробництв.

Робоча мова конференції – українська.