Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Практика за темою бакалаврської кваліфікаційної роботи

Спеціальність: Інтелектуальні інформаційні технології
Код дисципліни: 6.126.01.O.79
Кількість кредитів: 4.5
Кафедра: Інформаційні системи та мережі
Лектор: к.т.н. Худий Андрій
Семестр: 8 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання:
Виконання практики за темою бакалаврської кваліфікаційної роботи дозволить студентам закріпити отримані на попередніх курсах знання, використати отримані знання на практиці, трансформувати їх у бакалаврські кваліфікаційні роботи у вигляді індивідуальних розробок відповідно до напрямів та спеціальностей, за якими навчаються студенти.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
«Основи інформаційних технологій», «Основи програмування та алгоритмічні мови», «Системне програмування та операційні системи», «Проблемно-орієнтовані мови програмування», «Алгоритми і структури даних», «Системний аналіз», «Проектування інформаційних систем», «Комп’ютерна графіка».
Короткий зміст навчальної програми:
Проходження практики за темою бакалаврської кваліфікаційної роботи визначає перспективи розвитку спеціальності, сприяє використанню нових технологій та інформації в подальшому навчанні, роботі над бакалаврською кваліфікаційною роботою, виконанню наукових досліджень в майбутньому.
Рекомендована література:
1. Методичні вказівки до виконання дипломних робіт для студентів напряму підготовки 6.050101 «Комп’ютерні науки». / Уклад.: Литвин В.В., Басюк Т.М., Буров Є.В., Верес О.М., Катренко А.В., Кравець П.О. – Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2014. – 48 с.
Методи і критерії оцінювання:
Методи і критерії оцінювання включають в себе:
- підсумковий контроль (100 %, диференційований залік): письмово-усна форма.