Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
Management in Tourism
Спеціальність: Tourism
Код дисципліни: 6.242.00.O.30
Кількість кредитів: 8
Кафедра: Tourism
Лектор: d.e.s.Terebyh A.A.
Семестр: 4 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання:
the ability to write, execute and operate tourist documentation in the formation and implementation of tourism product; theability to plan and organize the tourist office;the ability to use tools and technologies of modern management in the management of tourism enterprises;obtaining knowledge of communication and interaction and conflict resolution during formation and implementation of tourist services.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Economics of tourism industry.
Tourism Organization (tour operation), Organization of entrepreneurship in tourism.
Tourism Organization (tour operation), Organization of entrepreneurship in tourism.
Короткий зміст навчальної програми:
The essence and content management of tourism. Evolution of Tourism Management. Management system in tourism. Manage of internal and external environment in tourism. Functions, principles and methods of management of tourism.Communication management in the tourism industry.Management decisions in tourism.
Рекомендована література:
Кіптенко В.К. Менеджмент туризму: підручник / В. К. Кіптенко. -К. : Знання, 2010. - 502 с.
Король О. Д. Менеджмент туризму : навч. посібник / О. Д. Король, М. П. Крачило ; Чернівецький національний ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці: Рута, 2008. - 240 с.
Мальська М. П. Туристичний бізнес: теорія та практика. Підручник / Мальська М. П., Худо В. В.- К.: Центр учбової літератури, 2012. – 368 с
Король О. Д. Менеджмент туризму : навч. посібник / О. Д. Король, М. П. Крачило ; Чернівецький національний ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці: Рута, 2008. - 240 с.
Мальська М. П. Туристичний бізнес: теорія та практика. Підручник / Мальська М. П., Худо В. В.- К.: Центр учбової літератури, 2012. – 368 с
Методи і критерії оцінювання:
The current control (30%) - practical training, oral interviews and test;
- The final control (70%) - exam
- The final control (70%) - exam