Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
Харчові технології
6.181.00
Харчові технології
– уміння застосовувати математичні методи для моделювання процесів харчових виробництв;
– уміння розробляти технологічні режими виробництва харчових продуктів та використовувати оптимальні підходи до проектування та впровадження інноваційних харчових технологій;
– уміння вирішувати завдання, які сприяють подальшому розвитку ефективного використання сировинних та енергетичних ресурсів у харчових технологіях;
– уміння розв’язувати типові задачі широкого спектра, що передбачає ідентифікацію та використання інформації для прийняття рішень. – здатність вирішувати завдання, які сприяють подальшому розвитку ефективного використання сировинних та енергетичних ресурсів у харчових технологіях;
– здатність проводити техніко-економічну оцінку існуючих виробництв і формувати вимоги до розроблення перспективних харчових технологій;
– здатність відповідально ставитись до виконуваної роботи, самостійно приймати рішення, досягати поставленої мети з дотриманням вимог професійної етики;
– здатність покращувати результати власної навчальної та професійної діяльності і результати діяльності інших;
– здатність до подальшого навчання з деяким рівнем автономності.
Кваліфікація: бакалавр з харчових технологій
Рік вступу: 2016
Тривалість програми: 3 роки
Кількість кредитів: 180 кредитів ЄКТС
Рівень кваліфікації відповідно до Національної рамки кваліфікацій, Європейської рамки кваліфікацій для навчання впродовж життя: Перший (бакалаврський) рівень, сьомий рівень НРК, перший цикл РК-ЄПВО
Галузь знань: Виробництво та технології
Особливі умови вступу:
Конкретні механізми визнання попереднього навчання: За умови, що попередній рівень отримано в іншій країні, необхідна нострифікація, яка проводиться Львівською політехнікою. Механізмів визнання неформальної та інформальної освіти-нема.
Вимоги та правила щодо отримання кваліфікації, вимоги щодо виконання навчальної програми:
Характеристика освітньої програми:
Набуті компетентності: – розділів математики, фізики, органічної, аналітичної, фізичної та колоїдної хімії, біохімії, технічної мікробіології в обсязі, необхідному для освоєння на базовому рівні загально-професійних дисциплін;
– теоретичних основ харчових технологій і методів контролю якості та безпеки харчових продуктів;
– принципів розрахунку продуктів, норм витрат сировини, матеріалів, палива та енергії у харчових технологіях;
– принципів керування технологічними процесами одержання харчових продуктів;
– принципів вибору. компонування обладнання та проектування виробництв харчових продуктів;
– принципів розроблення нових і вдосконалення існуючих технологічних процесів одержання харчових продуктів.
– уміння використовувати професійно-профільні знання і практичні навички для раціонального ведення технологічних процесів харчових виробництв;– теоретичних основ харчових технологій і методів контролю якості та безпеки харчових продуктів;
– принципів розрахунку продуктів, норм витрат сировини, матеріалів, палива та енергії у харчових технологіях;
– принципів керування технологічними процесами одержання харчових продуктів;
– принципів вибору. компонування обладнання та проектування виробництв харчових продуктів;
– принципів розроблення нових і вдосконалення існуючих технологічних процесів одержання харчових продуктів.
– уміння застосовувати математичні методи для моделювання процесів харчових виробництв;
– уміння розробляти технологічні режими виробництва харчових продуктів та використовувати оптимальні підходи до проектування та впровадження інноваційних харчових технологій;
– уміння вирішувати завдання, які сприяють подальшому розвитку ефективного використання сировинних та енергетичних ресурсів у харчових технологіях;
– уміння розв’язувати типові задачі широкого спектра, що передбачає ідентифікацію та використання інформації для прийняття рішень. – здатність вирішувати завдання, які сприяють подальшому розвитку ефективного використання сировинних та енергетичних ресурсів у харчових технологіях;
– здатність проводити техніко-економічну оцінку існуючих виробництв і формувати вимоги до розроблення перспективних харчових технологій;
– здатність відповідально ставитись до виконуваної роботи, самостійно приймати рішення, досягати поставленої мети з дотриманням вимог професійної етики;
– здатність покращувати результати власної навчальної та професійної діяльності і результати діяльності інших;
– здатність до подальшого навчання з деяким рівнем автономності.
Форма навчання: заочна
Академічна мобільність:
Практика/стажування:
Керівник освітньої програми, контактна особа: Доцент кафедри технології органічних продуктів Паляниця Любов Ярославівна
Професійні профілі випускників:
Доступ до подальшого навчання:
Інші особливості програми:
Інститут: Інститут адміністрування та післядипломної освіти