Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
Захист бакалаврської кваліфікаційної роботи (проекту)
Спеціальність: Харчові технології
Код дисципліни: 6.181.00.O.25
Кількість кредитів: 3
Кафедра: Технологія органічних продуктів
Лектор: Екзаменаційна комісія
Семестр: 6 семестр
Форма навчання: заочна
Результати навчання:
Захист бакалаврської кваліфікаційної роботи та та здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр"
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Усі дисципліни підготовки бакалавра за спеціальністю «Харчові технології»
Короткий зміст навчальної програми:
-
Рекомендована література:
Положення про атестацію здобувачів вищої освіти та роботу екзаменаційної комісії Національного університету “Львівська політехніка” / В.А. Павлиш, О.Р. Давидчак, А.Г. Загородній, О.Ю. Лозинський, Л.М. Пилипенко, В.М. Свірідов, Д.В. Федасюк. – Львів: Видавництво Львівської політехніки, 2015. – 36 с.
Методи і критерії оцінювання:
Захист бакалаврської кваліфікаційної роботи