Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
Технологічне проектування
Спеціальність: Харчові технології
Код дисципліни: 6.181.02.E.39
Кількість кредитів: 5
Кафедра: Технологія органічних продуктів
Лектор: доц. Чайківський Т.В.
Семестр: 6 семестр
Форма навчання: заочна
Результати навчання:
Знання конструктивних особливостей обладнання харчових виробництв, методів його проектування, технологічного та механічного розрахунку - необхідна передумова успішного керування технологічним процесом.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Процеси і апарати харчових виробництв
Теплотехніка
Проектування підприємств галузі
Технології продуктів бродіння
Теплотехніка
Проектування підприємств галузі
Технології продуктів бродіння
Короткий зміст навчальної програми:
Обладнання для підготування сировини на спиртових і пивоварних заводах. Технологічне обладнання для виробництва спирту. Технологічне обладнання для виробництва пива. Технологічне обладнання виробництва горілок. Технологічне обладнання виробництва вин, коньяків.
Рекомендована література:
1. Попов В.И., Кретов И.Т., Стабников К.П. Технологическое оборудование предприятий бродильной промышленности. -М.:Пишевая промышленность, 1972. 590с.
2. Халаим А.Ф., Панченко И.Н. Оборудование предприятий спиртовой и ликеро-водочной промышленности. -М.: Пищевая промышленность. 1976. 294с.
3. Яковлев П.М., Харитонов Н.Ф., Алексеенко М.К. Технологическое оборудование винодельческих продприятий. -М.: Пищевая промышленность. 1975. 332с.
http://vns.lpnu.ua
2. Халаим А.Ф., Панченко И.Н. Оборудование предприятий спиртовой и ликеро-водочной промышленности. -М.: Пищевая промышленность. 1976. 294с.
3. Яковлев П.М., Харитонов Н.Ф., Алексеенко М.К. Технологическое оборудование винодельческих продприятий. -М.: Пищевая промышленность. 1975. 332с.
http://vns.lpnu.ua
Методи і критерії оцінювання:
Поточний контроль (40%) — практичні заняття (20%), задачі (20%)
Підсумковий контроль (60%) — диф.залік
Підсумковий контроль (60%) — диф.залік