Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
Процеси і апарати харчових виробництв (курсовий проект)
Спеціальність: Харчові технології
Код дисципліни: 6.181.00.O.56
Кількість кредитів: 3
Кафедра: Хімічна інженерія
Лектор: Іващук О.С.
Семестр: 5 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання:
- основні закономірності процесів та типову апаратуру основних харчових технологій;
- основи розрахунку і конструювання основних видів апаратури харчової технології.
- аналізувати процеси у харчовій технології;
- обгрунтовувати оптимальні режими роботи та технологічні параметри для здійснення процесів у харчовій технології;
- обгрунтовувати оптимальний вибір апаратури для здійснення типових процесів
- основи розрахунку і конструювання основних видів апаратури харчової технології.
- аналізувати процеси у харчовій технології;
- обгрунтовувати оптимальні режими роботи та технологічні параметри для здійснення процесів у харчовій технології;
- обгрунтовувати оптимальний вибір апаратури для здійснення типових процесів
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Фізика
Вища математика
Фізична та колоїдна хімія
Біохімія
Фізика
Вища математика
Фізична та колоїдна хімія
Біохімія
Короткий зміст навчальної програми:
Виконання курсового проекту
Рекомендована література:
3.1. Література до теоретичного курсу.
1. Ханик Я.М., Дубинін А.І., Семенишин Є.М. та інш. Процеси та апарати хімічних тех-нологій. Частини I, II, III, IV, V. Видавництво Національного університету «Львівська політехніка».
2. Касаткин А.Г. Основные процессы и аппараты химической технологии . М.: Химия, 1973.- 753 с.
3. Дытнерский Ю.И. Процессы и аппараты химической технологии. Ч. 1-2.-М.:Химия, 2002.- 768 с.
4. Плановский А.М., Рамм В.М., Каган С.З. Процессы и аппараты химической техноло-гии. - М.: Химия, 1968.- 848 с.
5. Малежик І.Ф. і інш. Процеси і апарати харчових виробництв. К.: НУХТ, 2003. – 400с.
6. Стабников В.Н., Баранцев В.И. Процессы и аппараты пищевых производств.-м.:Легкая и пищевая промышленность, 1983.- 328 с.
1. Ханик Я.М., Дубинін А.І., Семенишин Є.М. та інш. Процеси та апарати хімічних тех-нологій. Частини I, II, III, IV, V. Видавництво Національного університету «Львівська політехніка».
2. Касаткин А.Г. Основные процессы и аппараты химической технологии . М.: Химия, 1973.- 753 с.
3. Дытнерский Ю.И. Процессы и аппараты химической технологии. Ч. 1-2.-М.:Химия, 2002.- 768 с.
4. Плановский А.М., Рамм В.М., Каган С.З. Процессы и аппараты химической техноло-гии. - М.: Химия, 1968.- 848 с.
5. Малежик І.Ф. і інш. Процеси і апарати харчових виробництв. К.: НУХТ, 2003. – 400с.
6. Стабников В.Н., Баранцев В.И. Процессы и аппараты пищевых производств.-м.:Легкая и пищевая промышленность, 1983.- 328 с.
Методи і критерії оцінювання:
Курсовий проект - 100%