Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
Облік діяльності туристичних підприємств
Major: Туризм
Code of Subject: 6.242.00.O.57
Credits: 4
Department: Туризм
Lecturer: Ільницька-Гикавчук Г.Я.
Semester: 4 семестр
Mode of Study: денна
Learning outcomes:
Здатність складати, оформлювати і оперувати туристичною документацією при формуванні та реалізації туристичного продукту; знати організаційні основи бухгалтерського обліку туристичних підприємств, сутність та класифікацію витрат туристичних підприємств; вміти відображати господарську діяльність туристичних підприємств у бухгалтерському обліку та фінансовій звітності.
Required prior and related subjects:
Економіка підприємств туристичної галузі.
Планування діяльності організацій турбізнесу, Організація підприємницької діяльності в туризмі.
Планування діяльності організацій турбізнесу, Організація підприємницької діяльності в туризмі.
Summary of the subject:
Бухгалтерський облік, його сутність та основи організації. Бухгалтерський облік активів і пасивів. Облік грошових коштів та розрахункових операцій. Облік необоротних активів. Облік запасів. Облік власного капіталу. Облік праці та її оплати. Облік витрат на виробництво туристичного продукту. Облік доходів від реалізації туристичних послуг.
Recommended Books:
1. Балченко З.А. Бухгалтерський облік в туризмі і готелях України: навч. посіб. – Київ: КУТЕП, 2011. – 232 с.
2. Лень В.С. Бухгалтерский облік у галузях економіки: навч. посібник / В.С. Лень, В.В. Гливенко – К. : Знання, 2005. – 491 с.
3. Клим Н.М. Бухгалтерський облік: Навч. посібник / Н.М. Клим. – Львів: Ліга-Прес, 2014. – 480 с.
2. Лень В.С. Бухгалтерский облік у галузях економіки: навч. посібник / В.С. Лень, В.В. Гливенко – К. : Знання, 2005. – 491 с.
3. Клим Н.М. Бухгалтерський облік: Навч. посібник / Н.М. Клим. – Львів: Ліга-Прес, 2014. – 480 с.
Assessment methods and criteria:
• Поточний контроль (40 %) — практичні заняття, усне опитування, контрольна робота
• Підсумковий контроль (60%) — залік.
• Підсумковий контроль (60%) — залік.