Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
Світовий досвід організації діяльності в туристичній галузі
Major: Туризм
Code of Subject: 6.242.02.E.101
Credits: 4
Department: Туризм
Lecturer: доц. Макар О.П.
Semester: 6 семестр
Mode of Study: денна
Learning outcomes:
Уміння працювати у міжнародному контексті, вміти використовувати отримані знання відносно умов зовнішньоекономічної діяльності України, вміння використовувати одержані знання у практичній зовнішньоекономічній діяльності України, враховуючи тенденції і перспективи розвитку міжнародних туристичних відносин.
Required prior and related subjects:
Міжнародні економічні відносини, Міжнародні туристичні протоколи.
Summary of the subject:
Досвід організації та розвитку туризму в зарубіжних країнах. Державне регулювання міжнародного туризму. Інвестиційна політика світового туризму. Міжнародні принципи розрахунків у туристичному бізнесі. Транснаціональні компанії на ринку міжнародного туризму. Процеси глобалізації в світовому туризмі.
Recommended Books:
1. Мальська М.П. Міжнародний туризм / Мальська М.П., Антонюк Н.В., Ганич Н.М. - К.: Знання, 2008. - 661 с.
2. Герасименко В.Г. Управління національним туризмом у контексті міжнародного досвіду / В.Г. Герасименко, С.С. Галасюк // Вісник ДІТБ. Серія: Економіка, організація і управління підприємствами (в туристичній сфері). - 2008. - №12. - С.19-24.
6. Любіцева.О.О. Туризмознавство: вступ до фаху: підручник / О.О. Любіцева, В.К. Бабарицька. - К.: Видавничо-поліграфічний центр «Київський університет», 2008. - 335 с.
2. Герасименко В.Г. Управління національним туризмом у контексті міжнародного досвіду / В.Г. Герасименко, С.С. Галасюк // Вісник ДІТБ. Серія: Економіка, організація і управління підприємствами (в туристичній сфері). - 2008. - №12. - С.19-24.
6. Любіцева.О.О. Туризмознавство: вступ до фаху: підручник / О.О. Любіцева, В.К. Бабарицька. - К.: Видавничо-поліграфічний центр «Київський університет», 2008. - 335 с.
Assessment methods and criteria:
• Поточний контроль (30 %) — практичні заняття, усне опитування, контрольна робота
• Підсумковий контроль (70%) — диференційований залік
• Підсумковий контроль (70%) — диференційований залік