Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
Організаця послуг харчування
Major: Туризм
Code of Subject: 6.242.00.O.53
Credits: 4
Department: Туризм
Lecturer: доц. Теодорович Л.В.
Semester: 4 семестр
Mode of Study: денна
Learning outcomes:
Знання особливостей та нормативно-правової бази послуг харчування для різних груп клієнтів; вміння та навички організації послуг харчування у туристичних та рекреаційних комплексах.
Required prior and related subjects:
Організація ресторанного господарства, Технологія гостинності.
Summary of the subject:
Сутність та місце послуг харчування у сучасному економічному середовищі. Сучасні підходи до класифікації закладів ресторанного господарства та вимоги до їхніх послуг. Нормативно-правова база регулювання діяльності закладів ресторанного господарства, Організація послуг харчування на транспорті. Організація надання послуг харчування у готельно-ресторанних, рекреаційних та туристичних комплексах. Організація послуг харчування різних груп туристів.
Recommended Books:
1. Організація послуг харчування. Підручник. /А.І.Усіна, О.Ю. Давидова, І.В.Сегеда, Т.П. Кононенко. – Вид-во Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова, 2014.
2. Завадинська О.Ю. Організація ресторанного харчування за кордоном: Навч. Посіб./ О.Ю. Завадинська., Т.Є. Литвиненко. – К.: КНТЕУ, 2003. – 200с.
3. Уокер Д. Введение в гостеприимство: Пер. с англ./ Д. Уокер – М.: Изд. об–ние ЮНИТИ, 1999.
2. Завадинська О.Ю. Організація ресторанного харчування за кордоном: Навч. Посіб./ О.Ю. Завадинська., Т.Є. Литвиненко. – К.: КНТЕУ, 2003. – 200с.
3. Уокер Д. Введение в гостеприимство: Пер. с англ./ Д. Уокер – М.: Изд. об–ние ЮНИТИ, 1999.
Assessment methods and criteria:
• Поточний контроль (40 %) – практичні заняття, усне опитування, контрольна робота
• Підсумковий контроль (60%) – екзамен
• Підсумковий контроль (60%) – екзамен