Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
Організація ресторанного господарства
Спеціальність: Туризм
Код дисципліни: 6.242.00.O.59
Кількість кредитів: 6
Кафедра: Туризм
Лектор: доц. Теодорович Л.
Семестр: 5 семестр
Форма навчання: заочна
Результати навчання:
Теоретичні знаннята практичні вмінняорганізації різних груп приміщень ресторанного господарства: складських, торгівельних виробничих та ін.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Організація послуг харчування, Технологія гостинності в туризмі.
Короткий зміст навчальної програми:
Поняття,зміст та значення ресторанного господарства в економіці країни.Організація складського господарства. Організація постачання закладів ресторанного господарства та зберігання продуктів.Організація роботи заготівельних цехів.Організація роботи доготівельнихцехів.Основи оперативного плануваннявиробництва.Матеріально-технічна база та організація різних типів обслуговування.Застосування автоматизованих систем обліку виробництва та реалізації продукції ресторанного господарства.
Рекомендована література:
1. Архіпов В.В.Організаціяобслуговування в закладах ресторанного господарства. Навч. посібник для студентіввищихнавчальнихзакладів./ В.В. Архіпов, В.А. Русавська. – К.: Центр учбовоїлітератури, 2009. – 342 с.
2. Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства. Навч. пос./ В.В. Архіпов. – К.: Центр учбової літератури; Фірма «Інкос», 2007. – 280 с.
3. Мальська М.П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) Підручник./ М.П. Мальська, О.М., Гаталяк, Н.М. Ганич. –К.: Центр учбової літератури, 2013. –304 с.
2. Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства. Навч. пос./ В.В. Архіпов. – К.: Центр учбової літератури; Фірма «Інкос», 2007. – 280 с.
3. Мальська М.П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) Підручник./ М.П. Мальська, О.М., Гаталяк, Н.М. Ганич. –К.: Центр учбової літератури, 2013. –304 с.
Методи і критерії оцінювання:
•Поточний контроль (40 %) – практичнізаняття, уснеопитування, контрольна робота
•Підсумковий контроль (60%) – екзамен
•Підсумковий контроль (60%) – екзамен