Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Дослідницька практика за темою магістерської кваліфікаційної роботи

Спеціальність: Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів
Код дисципліни: 7.161.08.O.20
Кількість кредитів: 12
Кафедра: Органічна хімія
Лектор: Викладачі кафедри органічної хімії
Семестр: 3 семестр
Форма навчання: заочна
Результати навчання:
• остаточне закріплення теоретичних знань, одержаних при вивченні спеціальних дисциплін, а також набування практичних знань і умінь, необхідних для подальшої самостійної роботи.
• збір матеріалів, необхідних для виконання проектно-конструкторської магістерської кваліфікаційної роботи.
• одержання, під час наукової роботи в лабораторії, експериментальних даних, необхідних для написання науково-дослідницької магістерської кваліфікаційної роботи.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Попередні навчальні дисципліни:
• хімія, технологія та застосування харчових добавок
• методологія наукових досліджень
• технологія харчових виробництв
• хімія та технологія косметичних засобів
Короткий зміст навчальної програми:
Оволодіння студентами сучасними методами, формами організації та знаряддями праці в галузі майбутньої професії, формування у них, на базі одержаних під час навчання в університеті теоретичних знань та практичної підготовки, професійних вмінь і навичок для прийняття самостійних рішень під час конкретної роботи в реальних виробничих і ринкових умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання та творчо застосовувати їх у практичній діяльності.
Рекомендована література:
Наскрізна програма практики для студентів напряму 6.051301 «Хімічна технологія» спеціальності 8.05130111 «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» ІУ курсу ОКП «Бакалавр» та ІІ курсу ОКП «Спеціаліст» або «Магістр»/ С.А.Воронов, В.П.Васильєв, Ю.В.Панченко, Ю.Б.Стецишин. – Львів, 2011. - 21с.
Методи і критерії оцінювання:
Здається друкований текст звіту з практики.
Підсумковий контроль: усний захист (100%).