Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Харчові технології (курсова робота)

Спеціальність: Професійна освіта (Харчові технології)
Код дисципліни: 6.015.21.E.85
Кількість кредитів: 2
Кафедра: Технологія органічних продуктів
Лектор: доцент Косів Руслана Богданівна
Семестр: 5 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання:
знати методику технологічного проектування, характеристику основних і вторинних ресурсів та способи їх використання, заходи з охорони довкілля, здійснювати вибір технологічних способів переробки сировини для виробництва харчових продуктів; виконувати технологічну схему, технологічні та енергетичні розрахунки; вміти доповідати положення проекту
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Теоретичні основи харчових технологій
Харчові технології
Контроль якості та безпеки харчових продуктів
Процеси і апарати харчових виробництв
Технології продуктів бродіння
Обладнання харчових виробництв
Проектування підприємств галузі
Короткий зміст навчальної програми:
Науково–теоретичні основи проекту. Характеристика сировини, напівпродуктів, готової продукції, допоміжних матеріалів та енергетичних засобів. Опис технологічної схеми. Розрахунок продуктів. Норми витрат основних видів сировини, допоміжних матеріалів, енергетичних ресурсів. Характеристика побічних продуктів, промислових викидів і відходів виробництва. Технохімічний і мікробіологічний контроль виробництва
Рекомендована література:
1. Технология пищевых продуктов / Под ред. А. И. Украинца. – К.: ИД «Аскания», 2008. – 736 с.
2. Технология пищевых производств / Под ред. А. П. Нечаева. – М.: КолосС, 2005. – 768 с.
3. Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах / Л. Л. Товажнянський, С. І. Бухкало, П. О. Капустенко та ін. – К.: Центр учбової літератури, 2011. – 832 с.
4. Процеси і апарати харчових виробництв. Курсове проектування: Навч. Посіб. / За ред. І. Ф. Малежика. – К.: НУХТ, 2012. – 543 с.
4. Методичні вказівки до курсового проекту з дисципліни «Технологія галузі» / С. Р. Мельник, Ю. Р. Мельник, Б. О. Дзіняк, Т. В. Чайківський. – Львів: НУЛП, 2009. – 16 с.
Методи і критерії оцінювання:
підсумковий контроль (залік): усна форма (100%)