Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
Виконання магістерської кваліфікаційної роботи
Спеціальність: Технології продуктів бродіння і виноробства
Код дисципліни: 7.181.01.O.13
Кількість кредитів: 16.5
Кафедра: Технологія органічних продуктів
Лектор: Керівник магістерської кваліфікаційної роботи
Семестр: 3 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання:
Виконання магістерської кваліфікаційної роботи
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Усі дисципліни підготовки магістра за спеціальністю «Харчові технології»
Короткий зміст навчальної програми:
Вихідні дані для виконання магістерської кваліфікаційної роботи.
Рекомендована література:
Методичні вказівки до виконання магістерської кваліфікаційної роботи для студентів спеціальностю «Харчові технології»
Методи і критерії оцінювання:
Захист магістерської кваліфікаційної роботи