Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
Organization of Catering services
Спеціальність: Tourism
Код дисципліни: 6.242.00.O.33
Кількість кредитів: 4
Кафедра: Tourism
Лектор: L. Teodorovich
Семестр: 4 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання:
Knowledge of features and regulatory framework of food services to different groups of customers; skills of organization of food services in tourist and recreational complex.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Organization of Restaurant Business, Hospitality Technologies for Tourism.
Короткий зміст навчальної програми:
The essence and place of food services in the current economic environment. The current approaches to classification of institutions of restaurant industry and the requirements for their services. The legal framework regulating of activities of institutions of restaurant industry. Organization Dining transport. Organization of catering services in the hotel and restaurant, recreational and tourist complexes. Dining organization of different groups of tourists.
Рекомендована література:
1. Організація послуг харчування. Підручник. /А.І.Усіна, О.Ю. Давидова, І.В.Сегеда, Т.П. Кононенко. – Вид-во Харк. нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова, 2014.
2. Завадинська О.Ю. Організація ресторанного харчування за кордоном: Навч. Посіб./ О.Ю. Завадинська., Т.Є. Литвиненко. – К.: КНТЕУ, 2003. – 200с.
3. Уокер Д. Введение в гостеприимство: Пер. с англ./ Д. Уокер – М.: Изд. об–ние ЮНИТИ, 1999.
2. Завадинська О.Ю. Організація ресторанного харчування за кордоном: Навч. Посіб./ О.Ю. Завадинська., Т.Є. Литвиненко. – К.: КНТЕУ, 2003. – 200с.
3. Уокер Д. Введение в гостеприимство: Пер. с англ./ Д. Уокер – М.: Изд. об–ние ЮНИТИ, 1999.
Методи і критерії оцінювання:
• Current control (40%) - workshops, oral interviews, reference work
• Final control (60%) - exam
• Final control (60%) - exam