Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
World Experience of Activity Organization in the Tourism Industry
Спеціальність: Tourism
Код дисципліни: 6.242.02.E.77
Кількість кредитів: 4
Кафедра: Tourism
Лектор: Associate Professor O.Makar
Семестр: 6 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання:
Ability to work in the international context, ability to use the acquired knowledge in the practical foreign economic activity of Ukraine, with regard to the tendencies and perspectives of the international tourist relations development.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
International Economic Relations
International tourist flows
International tourist flows
Короткий зміст навчальної програми:
The world tourism as a socio-economic phenomenon in the tourism. The experience of organization and development of tourism in the foreign countries. State regulation of international tourism. The investment policy of the world tourism. The international principles of calculation in the tourism business. The transnational companies at the international tourism market. The globalization processes in the world tourism.
Рекомендована література:
1. Мальська М.П. Міжнародний туризм / Мальська М.П., Антонюк Н.В., Ганич Н.М. - К.: Знання, 2008. - 661 с.
2. Герасименко В.Г. Управління національним туризмом у контексті міжнародного досвіду / В.Г. Герасименко, С.С. Галасюк // Вісник ДІТБ. Серія: Економіка, організація і управління підприємствами (в туристичній сфері). - 2008. - №12. - С.19-24.
6. Любіцева.О.О. Туризмознавство: вступ до фаху: підручник / О.О. Любіцева, В.К. Бабарицька. - К.: Видавничо-поліграфічний центр «Київський університет», 2008. - 335 с.
2. Герасименко В.Г. Управління національним туризмом у контексті міжнародного досвіду / В.Г. Герасименко, С.С. Галасюк // Вісник ДІТБ. Серія: Економіка, організація і управління підприємствами (в туристичній сфері). - 2008. - №12. - С.19-24.
6. Любіцева.О.О. Туризмознавство: вступ до фаху: підручник / О.О. Любіцева, В.К. Бабарицька. - К.: Видавничо-поліграфічний центр «Київський університет», 2008. - 335 с.
Методи і критерії оцінювання:
- The current control (30%) are workshops, oral interviews and test;
- The final control (70%) is a credit.
- The final control (70%) is a credit.