Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

The Organization of Restaurant Business

Спеціальність: Tourism
Код дисципліни: 6.242.00.O.42
Кількість кредитів: 5
Кафедра: Tourism
Лектор: L.Teodorovich
Семестр: 5 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання:
The oreticalknowledge and practical skills of organization of different group shousings restaurant facilities: warehouses, commercial production and others.
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Organization of Restaurant Business, Hospitality Technologies for Tourism.
Короткий зміст навчальної програми:
The concept, content and value of the restaurant industry in the economy. The organization of storage facilities. The organization of supply of institutions of restaurant industry and foodstorage. Organization of procurement departments. Organization of industrial plants. Fundamentals of operational production planning. Thematerial-technical base and organization of different types of service. The using of automated accounting systems of production and sales of restaurant business.
Рекомендована література:
1. Архіпов В.В.Організаціяобслуговування в закладах ресторанного господарства. Навч. посібник для студентіввищихнавчальнихзакладів./ В.В. Архіпов, В.А. Русавська. – К.: Центр учбовоїлітератури, 2009. – 342 с.
2. Архіпов В.В. Організація ресторанного господарства. Навч. пос./ В.В. Архіпов. – К.: Центр учбової літератури; Фірма «Інкос», 2007. – 280 с.
3. Мальська М.П. Ресторанна справа: технологія та організація обслуговування туристів (теорія та практика) Підручник./ М.П. Мальська, О.М., Гаталяк, Н.М. Ганич. –К.: Центр учбової літератури, 2013. –304 с.
Методи і критерії оцінювання:
• Currentcontrol (40%) - workshops, oralinterviews, referencework
• Finalcontrol (60%) - exam