Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Технології зберігання та перероблення продукції рослинництва

Спеціальність: Харчові технології
Код дисципліни: 6.181.02.E.88
Кількість кредитів: 9
Кафедра: Технологія органічних продуктів
Лектор: Реутський Віктор Володимирович
Семестр: 6 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання:
загальні відомості про сировину харчових виробництв;
наукові основи технології харчових виробництв;
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Вища математика
Фізика
Органічна хімія
Теоретичні основи харчових технологій
Технологія галузі
Проектування підприємств галузі
Технологічне обладнання галузі
Короткий зміст навчальної програми:
Вступ. Предмет, зміст і основні розділи курсу. Зберігання сировини. Види втрат сировини. Процеси, які відбуваються в сировині під час зберігання. Режими і способи зберігання сировини. Підготовка сировини до виробництва.
Рекомендована література:
1. Кічура Д. Б., Реутський В. В. Загальна технологія харчових виробництв: Конспект лекцій . Львів: Видавництво Національного університету .Львівська політехніка., 2006. 138 с.
2. Технология пищевых производств / А.П.Нечаев, И.С.Шуб, О.М.Аношина и др.; Под ред. А.П.Нечаев. – М.:Колос, 2005.- 768 с.
Методи і критерії оцінювання:
Семестровий контроль – іспит - 60 балів.
Поточний контроль – письмовий контроль (звіт з лабораторної роботи), письмовий експресс-контроль - 40 балів.