Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua
Технології зберігання та перероблення продукції рослинництва
Спеціальність: Харчові технології
Код дисципліни: 6.181.02.E.88
Кількість кредитів: 9
Кафедра: Технологія органічних продуктів
Лектор: Реутський Віктор Володимирович
Семестр: 6 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання:
загальні відомості про сировину харчових виробництв;
наукові основи технології харчових виробництв;
наукові основи технології харчових виробництв;
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Вища математика
Фізика
Органічна хімія
Теоретичні основи харчових технологій
Технологія галузі
Проектування підприємств галузі
Технологічне обладнання галузі
Фізика
Органічна хімія
Теоретичні основи харчових технологій
Технологія галузі
Проектування підприємств галузі
Технологічне обладнання галузі
Короткий зміст навчальної програми:
Вступ. Предмет, зміст і основні розділи курсу.
Зберігання сировини.
Види втрат сировини.
Процеси, які відбуваються в сировині під час зберігання.
Режими і способи зберігання сировини.
Підготовка сировини до виробництва.
Рекомендована література:
1. Кічура Д. Б., Реутський В. В. Загальна технологія харчових виробництв: Конспект лекцій . Львів: Видавництво Національного університету .Львівська політехніка., 2006. 138 с.
2. Технология пищевых производств / А.П.Нечаев, И.С.Шуб, О.М.Аношина и др.; Под ред. А.П.Нечаев. – М.:Колос, 2005.- 768 с.
2. Технология пищевых производств / А.П.Нечаев, И.С.Шуб, О.М.Аношина и др.; Под ред. А.П.Нечаев. – М.:Колос, 2005.- 768 с.
Методи і критерії оцінювання:
Семестровий контроль – іспит - 60 балів.
Поточний контроль – письмовий контроль (звіт з лабораторної роботи), письмовий експресс-контроль - 40 балів.
Поточний контроль – письмовий контроль (звіт з лабораторної роботи), письмовий експресс-контроль - 40 балів.