Ви переглядаєте архівну версію офіційного сайту НУЛП (2005-2020р.р.). Актуальна версія: https://lpnu.ua

Виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи

Спеціальність: Харчові технології
Код дисципліни: 6.181.00.O.76
Кількість кредитів: 9
Кафедра: Технологія органічних продуктів
Лектор: Керівник бакалаврської кваліфікаційної роботи
Семестр: 8 семестр
Форма навчання: денна
Результати навчання:
Виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи
Необхідні обов'язкові попередні та супутні навчальні дисципліни:
Усі дисципліни підготовки бакалавра за спеціальністю «Харчові технології»
Короткий зміст навчальної програми:
Вихідні дані для виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи.
Рекомендована література:
Методичні вказівки до виконання бакалаврської кваліфікаційної роботи для студентів спеціальності «Харчові технології»
Методи і критерії оцінювання:
Захист бакалаврської кваліфікаційної роботи